Martingale Roulette systeem

Het Martingale roulette systeem dat is een systeem wat erg veel gebruikt wordt bij het spelen van roulette. Dit komt omdat het een systeem is wat makkelijk te leren is en wat ook geschikt is voor de beginnende speler. Ook is dit een systeem wat ervoor zorgt dat je met één spel ineens al je verliezen goed kunt maken en dat je dan ook nog eens een winst kunt maken. Wij willen je aanraden dat als je roulette gaat spelen dat je daar dan altijd een systeem voor gebruikt. Het spelen met een systeem betekent dat je aan het spelen bent met een vast patroon en op deze manier heb je een grotere kans om een leuke winst te behalen.

Hoe is de werking van het Martingale Roulette systeem

Het is een Roulette systeem wat makkelijk te leren is en het komt erop neer dat je telkens de inzet gaat verdubbelen als je verliest. Het is dan de bedoeling dat je inzet op de grootste winkans en dit is de rode of de zwarte kleur of de even en de oneven nummers. Wanneer je hier op inzet dan heb je een winkans van bijna vijftig procent. Win je dan krijg je eenmaal de inzet terug. Stel je speelt met een euro en je winst dan doe je niets en dan leg je de winst apart en dan speel je weer verder met een euro per spel. Verlies je dan ga je de inzet verdubbelen.

Het volgende spel ga je dan met twee euro spelen en als je dan weer verliest dan zet je het spel erna vier euro in. Weet je dan te winnen dan zal je alle verliezen van de voorgaande spellen goedgemaakt hebben en dan heb je ook een kleine winst behaald. De winst die kun je dan weer apart leggen en weer verder gaan spelen met de originele inzet van een euro.

Waar dien je op te letten bij Martingale?

Wanneer je dit systeem wilt spelen dan zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten. Het is belangrijk dat je bij een tafel speelt die bij je inzet past. Het kan zijn dat je een aantal spellen achter elkaar verliest en je inzet zal dan behoorlijk omhoog gaan. Kijk dan ook goed wat de minimale en de maximale inzet is als je bij een tafel wilt gaan spelen. Waar je ook op dient te letten dat is je originele inzet. Deze moet niet te hoog anders krijg je met enorme inzetten te maken als je een keer verliest.

Speel slim: Weet wanneer je moet stoppen!

Als je roulette speelt dan is het belangrijk dat je weet wanneer je moet gaan stoppen. Het kan verleidelijk zijn om steeds door te spelen als je verliest omdat je weet dat als je winst dat je dan de verliezen hebt goedgemaakt. Toch is het wel belangrijk dat jij voor jezelf een maximale inzet in gedachten houdt. Dit is dan een inzet die bij je budget past. Mocht je pech hebben en een paar keer achter elkaar verloren hebben neem dan je verlies en stop even met spelen. Zo hou je de verliezen onder controle en je hebt altijd de mogelijkheid later nog eens te spelen.