Parlay systeem

Het Parlay systeem is een leuk systeem om eens te proberen om zo te zien of je een hogere winst kunt behalen. Alle systemen die je op deze website ziet staan die kunnen ervoor zorgen dat je winst verhoogd wordt. Er is geen enkel systeem wat je een winst kan garanderen. Wel is het zo dat als je volgens een systeem aan het spelen bent dat er dan een hogere kans is dat je een winst behaald. Ook zij zal tijdens het spelen van roulette een zo groot mogelijke winst willen behalen. We willen je dan ook aanraden om een paar van de strategieën die je op deze website ziet staan te proberen. Je zal dan merken dat er ook een systeem is wat jij graag zal gebruiken om roulette mee te spelen.

Hoe dien je dit systeem te spelen?

Het spelen van dit systeem is niet moeilijk en als je dit systeem een aantal malen hebt geprobeerd dan weet je meteen hoe het werkt. Wat belangrijk bij dit systeem dat is dat je een bedrag bepaald wat je in wilt zetten en een bedrag wat je wilt winnen. Als je dit bedrag dan gewonnen hebt dan stop je met spelen. We geven je een voorbeeld. Stel je speelt met tien euro en het is de bedoeling om tweehonderd euro te winnen. Wat je dan doet dat is het inzetten van de tien euro de rode kleur, de zwarte kleur, de even getallen of de oneven getallen. Dit zal je dan een winkans van bijna vijftig procent geven.

Win je bij deze inzet dan zet je de originele inzet plus de winst in en dit zal dan twintig euro zijn. Deze zet je weer op één van deze mogelijkheden is. Heb je dan weer gewonnen dan heb je veertig euro in. Deze inzet die verdeel je over zes getallen. Valt het balletje op één van deze getallen dan zal je de winst van tweehonderd euro al behaald hebben.

De voordelen en nadelen van dit systeem

Dit is een systeem waar je met een paar spellen al de beoogde winst kunt behalen. Toch moet je dan wel blijven winnen. Mocht het zijn dat je verliest dan dien je weer opnieuw te beginnen met de originele inzet. Waar je dan goed op moet letten dat is de inzet van de tafel. Ga je online inzetten dan heb je een minimale en maximale inzet per tafel. Je moet zorgen dat je met bedragen speelt die binnen deze limieten vallen.

Oefen het systeem eerst

Om dit systeem goed onder de knie te krijgen willen wij je aanraden om het systeem eerst te oefenen. Dit kun je doen door eerst gratis te spelen. Hiervoor heb je de mogelijkheid in het online casino. Aangezien je dan voor het plezier speelt zijn er geen echte mogelijkheden om winsten te behalen. Wel is het dan zo dat je de mogelijkheden van het systeem leert kennen. Ben je dan ook overtuigd van de voordelen van het systeem dan kun je op ieder moment voor echt geld gaan spelen.

Wat is je leeftijd?

age